Beoordelingscriteria Talent Awards 2018

De awards worden beoordeeld aan de hand van uitgebreide gewogen beoordelingscriteria. Lees hieronder waar met het beoordelen rekening mee wordt gehouden.

Talent Awards

Iedereen werkzaam binnen de adtech of marcom industrie kan een individu nomineren voor een talent award. Nomineer je iemand? Zorg dat direct duidelijk wordt waarom diegene boven concullega’s uitstijgt. Nomineer je een directe collega? Zorg dan voor tenminste één klant testimonial.


Campaign Manager

Welke Ad Operations manager tilt elke campagne naar een hoger niveau?
De jury beoordeelt nominaties op basis van voorbeelden waaruit intrinsieke motivatie en passie voor het vak blijkt. Daarnaast wordt duidelijk dat diegene een brug slaat tussen commercie en techniek. Onmisbaar zijn kwantificeerbare campagne resultaten waar de invloed van de succesvolle campagne manager meteen duidelijk wordt.


Pioneer

Wie loopt er binnen de Nederlandse Programmatic markt voorop?
De Programmatic pionier is wellicht minder zichtbaar en de markt, maar speelt een belangrijke rol in ontwikkelingen die we doormaken. Denk bijvoorbeeld aan het leveren van een bijdrage voor de acceptatie van Programmatic advertising, en innovatieve oplossing voor een probleem in onze industrie. De genomineerden voor deze award worden beoordeeld op concrete voorbeelden waaruit passie en een drive voor innovatie en vernieuwing blijkt.


Rising Star

Welke campagne-, account-of yield manager met een groot hart voor Programmatic en maximaal twee jaar relevante werkervaring, speelt over een paar jaar een hoofdrol in de markt?
Uit de nominatie blijkt dat de rising star sneller, harder of effectiever te werk gaat dan anderen. Er is sprake van een groot enthousiasme en een passie voor Programmatic. De honger voor vernieuwing en verbetering spat ervan af. Concrete voorbeelden en kwantitatieve resultaten onderbouwen het succes van de rising star.


Sales Evangelist

De sales evangelist is een ware ambassadeur voor programmatic. Wie pleit er altijd voor de voordelen, kan strategisch en operationeel advies geven en brengt programmatic vraag en aanbod samen? De sales evangelist heeft een groot netwerk en weet de juiste mensen en oplossingen samen te brengen en drempels weg te nemen. De jury beoordeelt nominaties op basis van passie, kennis en een drive voor programmatic growth binnen zijn of haar bedrijf en/of de Nederlandse markt in z’n geheel.


Data Hero

De absolute ‘go-to’ persoon voor vragen met betrekking tot toepassing, interpretatie en analyse van data en rapportages. Wie is kampioen data importeren, transformeren, valideren en modelleren? Wie creëert er in no time dashboards die de operationele teams ondersteunen conclusies te trekken die bijdragen aan een nog beter resultaat? Genomineerden voor de data analist award worden beoordeeld op concrete voorbeelden waaruit een passie voor – en grote kennis van – statistiek en data analyse blijkt. Ook kunnen ze deze kennis toegankelijk overbrengen en weten ze anderen te inspireren.


TALENT AWARDS CASE INSTUREN