Jury

sabrinaSabrina Schmidt
Senior Market Director BENELUX, IE & PT, AppNexus

Sabrina is een expert uit de media industrie en heeft tijdens haar carrière op verschillende plekken binnen het advertising ecosysteem gewerkt. Vanaf 2013 heeft ze haar focus naar programmatic advertising en online ad tech verlegd. Met zowel sterke commerciële als technische competenties geeft ze betrouwbaar advies en uitgebreide training aan veel verschillende partners.

Sinds 2016 werkt Sabrina bij het AppNexus Supply Evangelism Team als Market Director. Sabrina is de Voorzitter van de IAB Programmatic Taskforce en is tevens een sterke voorvechter voor meer vrouwen in de online advertising markt.


 Dominiek van Esse
Managing Director, MobPro

Mobile-first marketing professional. Start dag en strategie op mobiel. Gelooft in de kracht van duurzame, digitale merkgroei. Streeft altijd naar innovatie, efficiëntie en standaardisatie.


Marvin

Marvin Vacquier Droop
Business Development Director, Platform 161

Marvin begon in 2010 zijn voorliefde voor alles wat programmatic is en heeft sindsdien ervaring opgebouwd binnen zowel de bureau-, tech- en publisher-wereld. Sinds 2016 is hij in dienst bij Platform 161 als Director Technical Sales waar hij verantwoordelijk is voor integraties met technologie vendors en is hij consultant voor meerdere units binnen het bedrijf. Naast zijn werkzaamheden bij Platform 161 spreekt hij regelmatig over de ontwikkelingen in de markt en is hij een sterke voorvechter voor transparantie in de programmatic advertising industrie.


Arjan

Arjan Grootveld
Owner & Programmatic Consultant, DigitalResults

Werkt sinds 2008 in online met als eerst een focus op e-commerce projecten en later in de digitale marketingkanalen met een focus op programmatic marketing. Deze focus en ervaring heeft hij opgedaan vanuit adverteerders perspectief bij KLM. Arjan is nu werkzaam bij ING en verantwoordelijk voor de uitrol van programmatic marketingcampagnes op basis van een eigen DMP en DSP, alsmede de bredere digital marketing automation-vraagstukken.


Marianne Deenik
Client Operations Director, Greenhouse

Marianne is al sinds 2008 werkzaam in de digitale media industrie. Haar ruime ervaring en inzichten in de behoeften van klanten en operationele processen maken haar tot een perfecte Client Operations Director. Bij Greenhouse is zij onder andere verantwoordelijk voor directe klanten en de integratie tussen full service klantteams. Marianne heeft vanuit haar brede rol een sterke focus op operationele processen, klanttevredenheid en business development. Geboren met een flinke dosis nieuwsgierigheid en voorliefde voor de mens, maakt dit haar tot een echte ‘connector’ en doet zij dan ook niets liever dan het samenbrengen van mensen om gezamenlijk een succes te maken van het beoogde (klant)doel.


Marc Gooijer
Business Manager Data, Talpa Network


carlos

Carlos Florez Reyes
Head of Digital Advertisement Optimization & Programmatic, Accenture Interactive


jan

Jan Willen van Dijk
Sr. Product Manager Display Advertising, bol.com


Marco van Houdt
Director Advertising, XITE Networks International


Daan Peters
Programmatic Supply Sales Manager, Google