Jury


Anne Bouwman
Taskforce voorzitter Programmatic // Teamlead Programmatic Demand DPG Media

Met ervaring aan bureauzijde en tegenwoordig aan de publisher kant, werkt Anne sinds 2013 in de programmatic branche. Momenteel werkt ze bij DPG Media waar ze verantwoordelijk is voor het team Demand Managers, die dagelijks in contact staan met programmatic inkopers in de markt.
Met een focus op de klantvraag, transparantie en technische kennis is ze sterk in het aangaan van duurzame relaties bij bureaus en adverteerders.

Daarnaast is Anne de taskforce voorzitter van de Taskforce Programmatic.


Marianne Deenik
Advertising Sales Manager, Amazon

Marianne is al sinds 2008 werkzaam in de digitale media industrie. Haar ruime ervaring en inzichten in de behoeften van klanten en operationele processen maken haar tot een perfecte Client Operations Director. Bij Greenhouse is zij onder andere verantwoordelijk voor directe klanten en de integratie tussen full service klantteams. Marianne heeft vanuit haar brede rol een sterke focus op operationele processen, klanttevredenheid en business development. Geboren met een flinke dosis nieuwsgierigheid en voorliefde voor de mens, maakt dit haar tot een echte ‘connector’ en doet zij dan ook niets liever dan het samenbrengen van mensen om gezamenlijk een succes te maken van het beoogde (klant)doel.


Marvin

Marvin Vacquier Droop
Lead CoE Google/ Facebook, NEWCRAFT

Marvin begon in 2010 zijn voorliefde voor alles wat programmatic is en heeft sindsdien ervaring opgebouwd binnen zowel de bureau-, tech- en publisher-wereld. Sinds 2019 geeft hij leiding aan het paid advertising team bij NEWCRAFT, dat grote bedrijven helpt om digitaal te versnellen in de breedste zin van het woord. Naast zijn werk bij NEWCRAFT spreekt hij regelmatig over de ontwikkelingen in de markt en is hij een sterke voorvechter voor transparantie in de programmatic advertising industrie.


Kevin Donker
Product Lead Programmatic/ OMD

Kevin begon in 2010 zijn online carrière in de affiliate marketing waar hij uiteindelijk leiding had over 15 accountmanagers en tientallen klanten hielp met hun performance marketing campagnes. Na 5 jaar heeft hij de overstap gemaakt naar de toenmalige trading desk van Omnicom, Accuen.

Bij Omnicom heeft Kevin zich bij de media labels PHD en OMD bezig gehouden met de display strategie van klanten als Ziggo, Holland America Line, McDonalds, Bayer en Exact. In zijn huidige rol als Product Lead houd hij zich bezig met de laatste ontwikkelingen op ad-tech en is hij, naast een stukje opleiding, verantwoordelijk voor innovatie en optimalisatie over alle klanten heen.Richard Vis
Product Lead Programmatic, Merkle Nederland

Richard heeft een sterke interesse in reclame en persoonlijke relevantie binnen de reclameindustrie. Sinds 2015 werkt hij bij Merkle Nederland en is hier als product lead programmatic advertising verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Programmatic Display, DOOH, Video en Audio Advertising. Merkle Nederland helpt grote adverteerders met hun online mediacampagnes waarbij de focus ligt op personalisatie door data integratie, attributie en mediakwaliteit


Daan Peters
Programmatic Supply Sales Manager, Google

Daan bevindt zich al 10 jaar midden in de “programmatic revolutie” en geniet nog dagelijks van het opzetten van excellente campagne strategieën en een feilloze executie. Het grootste gedeelte van zijn carrière werkte hij bij gerenommeerde mediabureaus en sinds 3 jaar bij Google. Bij Google vervult hij een verbindende en innoverende rol tussen adverteerders en uitgevers in Nederland.


Mazen Mroue
Senior Global Digital Lead at Friesland Campina

His responsibilities cover media, technology, and innovation. Mazen oversees media pitches, digital strategies, and design of the technology ecosystem following the JBP with key suppliers such as Facebook & Google.

Before moving to the Netherlands, Mazen worked at the agency side for 6+ years based in Dubai, Singapore, and Beirut. His diverse portfolio covers prominent multinationals such as BlackBerry, Samsung, Emirates, Etihad airlines, and all the Richemont Luxury brands.

Besides being a member of the world federation of advertisers, Core member in programmatic taskforce at Iab Nederlands and holding 100+ certifications across all digital platforms and technologies, Mazen won many prestigious digital awards targeting the MENA region and is looking to score more worldwide.

Gastjury

sabrina

Sabrina Schmidt
Senior Market Director BENELUX, IE & PT, Xandr

Sabrina is een expert uit de media industrie en heeft tijdens haar carrière op verschillende plekken binnen het advertising ecosysteem gewerkt. Vanaf 2013 heeft ze haar focus naar programmatic advertising en online ad tech verlegd. Met zowel sterke commerciële als technische competenties geeft ze betrouwbaar advies en uitgebreide training aan veel verschillende partners.

Sinds 2016 werkt Sabrina bij het AppNexus Supply Evangelism Team als Market Director. Sabrina is de oud-voorzitter van de Programmatic taskforce