Jury

sabrinaSabrina Schmidt
Senior Market Director BENELUX, IE & PT, AppNexus

Sabrina is een expert uit de media industrie en heeft tijdens haar carrière op verschillende plekken binnen het advertising ecosysteem gewerkt. Vanaf 2013 heeft ze haar focus naar programmatic advertising en online ad tech verlegd. Met zowel sterke commerciële als technische competenties geeft ze betrouwbaar advies en uitgebreide training aan veel verschillende partners.

Sinds 2016 werkt Sabrina bij het AppNexus Supply Evangelism Team als Market Director. Sabrina is de Voorzitter van de IAB Programmatic Taskforce en is tevens een sterke voorvechter voor meer vrouwen in de online advertising markt.


 Nathalie Peters ★ Guest Jury
Head of Digital Transformation, IPG Mediabrands

Nathalie haar passie is het (door)ontwikkelen van nieuwe digitale- initiatieven en -bedrijven. Ze richtte OgilvyInteractive op bij OgilvyOne en bouwde mee aan de start van Tribal DDB. Sinds 2005 initeerde Nathalie als Managing Director bij IPG Mediabrands verschillende digitale bureaus. Vanuit haar functie als Head of Digital Transformation bepaalt ze nu de digitale koers van de groep en bewaakt ze de implementatie. Sinds april 2015 is ze bovendien voorzitter van het IAB, de branchevereniging voor digital advertising en marketing innovatie. Nathalie zoekt graag de podia op om over de ontwikkeling van het vak te spreken en jureert ook in diverse Internationale en Nederlandse vakjury’s. Als een immer nieuwsgierige perfectionist breng Nathalie graag mensen en zaken samen en zet zich in voor het IAB en voor het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis.


Dominiek van Esse
Managing Director, MobPro

Mobile-first marketing professional. Start dag en strategie op mobiel. Gelooft in de kracht van duurzame, digitale merkgroei. Streeft altijd naar innovatie, efficiëntie en standaardisatie.


Arjan

Arjan Grootveld
Owner & Programmatic Consultant, DigitalResults

Werkt sinds 2008 in online met als eerst een focus op e-commerce projecten en later in de digitale marketingkanalen met een focus op programmatic marketing. Deze focus en ervaring heeft hij opgedaan vanuit adverteerders perspectief bij KLM. Arjan is nu werkzaam bij ING en verantwoordelijk voor de uitrol van programmatic marketingcampagnes op basis van een eigen DMP en DSP, alsmede de bredere digital marketing automation-vraagstukken.


Marianne Deenik
Client Operations Director, Greenhouse

Marianne is al sinds 2008 werkzaam in de digitale media industrie. Haar ruime ervaring en inzichten in de behoeften van klanten en operationele processen maken haar tot een perfecte Client Operations Director. Bij Greenhouse is zij onder andere verantwoordelijk voor directe klanten en de integratie tussen full service klantteams. Marianne heeft vanuit haar brede rol een sterke focus op operationele processen, klanttevredenheid en business development. Geboren met een flinke dosis nieuwsgierigheid en voorliefde voor de mens, maakt dit haar tot een echte ‘connector’ en doet zij dan ook niets liever dan het samenbrengen van mensen om gezamenlijk een succes te maken van het beoogde (klant)doel.


Marc Gooijer
Business Manager Data, Talpa Network


Carlos Florez Reyes
Head of Digital Advertisement Optimization & Programmatic, Accenture Interactive

Carlos is een resultaatgerichte leider in digitale strategie met meer dan 9 jaar bureau-ervaring in Londen en Amsterdam. Hij heeft een ware passie voor data, technologie en performance marketing.

In zijn jarenlange ervaring heeft Carlos verschillende mogelijkheden om met multidisciplinaire teams te werken omarmd en specialistische kennis opgedaan op digitale kanalen zoals; Search, Social, Display en affiliate marketing.

In zijn huidige rol als Head of Digital Advertisement en Programmatic, werkt Carlos bij Accenture samen met organisatieleiders, digitale specialisten, technologieproviders en ontwikkelaars om bedrijfsstrategieën en producten op te stellen die de consumentenervaring verbeteren en de werkelijke impact op het bedrijf vergroten.


jan

Jan Willem van Dijk
Sr. Product Manager Display Advertising, bol.com


Marvin

Marvin Vacquier Droop
Lead CoE Google/ Facebook, NEWCRAFT

Marvin begon in 2010 zijn voorliefde voor alles wat programmatic is en heeft sindsdien ervaring opgebouwd binnen zowel de bureau-, tech- en publisher-wereld. Sinds 2019 geeft hij leiding aan het paid advertising team bij NEWCRAFT, dat grote bedrijven helpt om digitaal te versnellen in de breedste zin van het woord. Naast zijn werk bij NEWCRAFT spreekt hij regelmatig over de ontwikkelingen in de markt en is hij een sterke voorvechter voor transparantie in de programmatic advertising industrie.


Daan Peters
Programmatic Supply Sales Manager, Google