Jury

Anke Kuik
COO & Co-Founder, Faktor

Na een aantal jaren gewerkt te hebben in search advertising is Anke haar programmatic advertising carrière in Londen begonnen in 2011. Tijdens de beginjaren van programmatic advertising heeft zijn het Accuen team opgebouwd binnen OMD International. Daarnaast heeft zij geholpen bij het opstarten van programmatic in verschillende landen in Europa. In 2013 is zij weer teruggekeerd naar Amsterdam om daar de internationale programmatic hub van Publicis Groupe te leiden om vervolgens programmatic binnen ZenithOptimedia Nederland te integreren. Sinds 1 mei dit jaar is Anke een andere richting ingeslagen en is zij ondernemer geworden. Met Faktor hoopt zij het Internet een betere en relevantere omgeving te maken door consumenten, brands en publishers te connecten zodat gebruikers meer controle krijgen over hun data.


Dominiek van Esse
Operations Director, MobPro
Kernlid Programmatic Taskforce, IAB

dominiekMobile Professional van het eerste uur en binnen MobPro de spil tussen techniek en commercie. Draagt daarnaast samen met haar team zorg voor alle campagnes, van creatie tot optimalisatie. Leest ter ontspanning de MRAID en OpenRTB specs. Predikt het liefst overal en altijd het mobiele programmatic evangelie.


Tim Geenen
CEO & Founder, Faktor

Tim-Geenen-1CEO en oprichter van Faktor, een op blockchain gebaseerd Identity Management platform voor uitgevers, merken en consumenten. Hiervoor vervulde hij leadership rollen bij Bannerconnect (GroupM) en Improve Digital, waar hij verantwoordelijk was voor strategie, innovatie, partnerships en nieuwe initiatieven. Hij is ook de oprichter en voorzitter van de eerste IAB Programmatic taskforce in Europa. Hij kent de digitale media en technologie wereld als geen ander en voelt zich comfortabel in zowel het commerciële, operationele, als technische aspect van de industrie.

Tim is een fervent supporter van innovatie en educatie. Hij inspireert graag anderen en spreekt regelmatig op evenementen in Nederland en daarbuiten. Hij was ook betrokken als mentor bij StartupBootcamp, een accelerator voor startups.


Marvin Vacquier Droop
Director Technical Sales, Platform 161

marvin2-(1)Marvin begon in 2010 zijn voorliefde voor alles wat programmatic is en heeft sindsdien ervaring opgebouwd binnen zowel de bureau-, tech- en publisher-wereld. Sinds 2016 is hij in dienst bij Platform 161 als Director Technical Sales waar hij verantwoordelijk is voor integraties met technologie vendors en is hij consultant voor meerdere units binnen het bedrijf. Naast zijn werkzaamheden bij Platform 161 spreekt hij regelmatig over de ontwikkelingen in de markt en is hij een sterke voorvechter voor transparantie in de programmatic advertising industrie.


Angela Pellaupessy
Country Manager Benelux, Improve Digital

Foto_A.-PellaupessyAngela Pellaupessy is Country Manager Benelux bij Improve Digital en binnen de IAB Programmatic Taskforce verantwoordelijk voor Educatie. Sinds vijf jaar is ze werkzaam bij Improve Digital en geeft ze momenteel leiding aan het team wat verantwoordelijk is voor de publisher business van Improve Digital, in Nederland en Belgie.


Sabrina Schmidt
Market Director NL & IE, Partner Director BE & PT, AppNexus SET

sabrinaSabrina is een expert uit de media industrie en heeft tijdens haar carrière op verschillende plekken binnen het advertising ecosysteem gewerkt. Vanaf 2013 heeft ze haar focus naar programmatic advertising en online ad tech verlegd. Met zowel sterke commerciële als technische competenties geeft ze betrouwbaar advies en uitgebreide training aan veel verschillende partners.

Nadat Microsoft had besloten om naar 100% programmatic te gaan, is Sabrina bij het AppNexus Supply Evangelism Team gaan werken als Market Director Nederland & Ierland. Sabrina is net als de rest van de jury kernlid van de IAB Programmatic Taskforce en is tevens een sterke voorvechter voor meer vrouwen in de online advertising markt.


Arjan Grootveld
Owner & Programmatic Consultant, DigitalResults

arjanWerkt sinds 2008 in online met als eerst een focus op e-commerce projecten en later in de digitale marketingkanalen met een focus op programmatic marketing. Deze focus en ervaring heeft hij opgedaan vanuit adverteerders perspectief bij KLM. Arjan is nu werkzaam bij ING en verantwoordelijk voor de uitrol van programmatic marketingcampagnes op basis van een eigen DMP en DSP, alsmede de bredere digital marketing automation-vraagstukken.


Danny Kriesels
Sr Account Strategist, RTL Nederland

dannyDanny heeft bij verschillende publishers (o.a. Sanoma & RTL) jarenlange ervaring opgedaan op het gebied van programmatic advertising. In zijn rol als Sr. Account Strategist bij RTL werkt Danny nauw samen met inventory, techniek en yield. Hierdoor heeft Danny een goed beeld van het ecosysteem en zal deze kennis zeker meenemen bij het beoordelen van de ingezonden cases.


Annabel Sluijs
Sales Consultant, DoubleClick AdExchange – BLX at Google

annabelAnnabel heeft sinds 2011 meerdere rollen vervuld aan de supply-side van de programmatic-industrie. De laatste 2 jaar werkt zij als Sales Consultant voor Doubleclick AdExchange bij Google. Vanuit deze rol heeft zij contact met publishers en technologiepartijen en brengt zo een brede kennis over het ecosysteem met zich mee.


Jeremy Noya
Manager Digital Trading, Voetbal International

JN-pasfoto-1Jeremy heeft de afgelopen 10 jaar voor diverse Nederlandse uitgevers in de online media industrie gewerkt. Bij de verschillende mediabedrijven was hij verantwoordelijk voor het opzetten en uitbouwen van de digitale advertentie inkomsten. Momenteel is Jeremy werkzaam voor Voetbal International waarin hij de afgelopen 2,5 jaar een shift heeft doorgevoerd naar een 100% programmatic strategie.