Jury

Sabrina Schmidt
Market Director BENELUX, IE & PT, AppNexus
sabrinaSabrina is een expert uit de media industrie en heeft tijdens haar carrière op verschillende plekken binnen het advertising ecosysteem gewerkt. Vanaf 2013 heeft ze haar focus naar programmatic advertising en online ad tech verlegd. Met zowel sterke commerciële als technische competenties geeft ze betrouwbaar advies en uitgebreide training aan veel verschillende partners.

Sinds 2016 werkt Sabrina bij het AppNexus Supply Evangelism Team als Market Director. Sabrina is de Voorzitter van de IAB Programmatic Taskforce en is tevens een sterke voorvechter voor meer vrouwen in de online advertising markt.


Dominiek van Esse
Managing Director, MobPro

dominiek

Mobile Professional van het eerste uur. Zeven jaar digitale marketing ervaring, waarvan ruim vijf in het mobiel specifieke programmatic domein. Brengt bij MobPro commercie en techniek samen om merk en consument te verbinden via smartphone.

Leest ter ontspanning de MRAID en OpenRTB specs. Streeft naar innovatie, efficiëntie en standaardisatie. Predikt het liefst overal en altijd het (mobiele) programmatic evangelie.


Marvin Vacquier Droop
Business Development Director, Platform 161

MarvinMarvin begon in 2010 zijn voorliefde voor alles wat programmatic is en heeft sindsdien ervaring opgebouwd binnen zowel de bureau-, tech- en publisher-wereld. Sinds 2016 is hij in dienst bij Platform 161 als Director Technical Sales waar hij verantwoordelijk is voor integraties met technologie vendors en is hij consultant voor meerdere units binnen het bedrijf. Naast zijn werkzaamheden bij Platform 161 spreekt hij regelmatig over de ontwikkelingen in de markt en is hij een sterke voorvechter voor transparantie in de programmatic advertising industrie.


Arjan Grootveld
Owner & Programmatic Consultant, DigitalResults

ArjanWerkt sinds 2008 in online met als eerst een focus op e-commerce projecten en later in de digitale marketingkanalen met een focus op programmatic marketing. Deze focus en ervaring heeft hij opgedaan vanuit adverteerders perspectief bij KLM. Arjan is nu werkzaam bij ING en verantwoordelijk voor de uitrol van programmatic marketingcampagnes op basis van een eigen DMP en DSP, alsmede de bredere digital marketing automation-vraagstukken.


Annabel Sluijs
Account Lead Netflix Partnership, Google

annabelAnnabel heeft sinds 2011 ruime ervaring in de programmatic industrie en vanuit meerdere invalshoeken. Zij heeft ervaring opgedaan aan de supply zijde vanuit een DSP oogpunt en vervolgens als sales consultant van de DoubleClick AdExchange bij Google. Vanuit deze rol heeft zij contact met buyers, publishers en technologiepartijen en brengt zo een brede kennis over het ecosysteem met zich mee. Onlangs heeft zij de overstap gemaakt om vanuit Google het brede scala van adverteerders producten aan Netflix EMEA te vertegenwoordigen.


Tim Geenen
CEO & Founder Faktor

timCEO en oprichter van Faktor, een op blockchain gebaseerd Identity Management platform voor uitgevers, merken en consumenten. Hiervoor vervulde hij leadership rollen bij Bannerconnect (GroupM) en Improve Digital, waar hij verantwoordelijk was voor strategie, innovatie, partnerships en nieuwe initiatieven. Hij is ook de oprichter en voorzitter van de eerste IAB Programmatic taskforce in Europa. Hij kent de digitale media en technologie wereld als geen ander en voelt zich comfortabel in zowel het commerciële, operationele, als technische aspect van de industrie.

Tim is een fervent supporter van innovatie en educatie. Hij inspireert graag anderen en spreekt regelmatig op evenementen in Nederland en daarbuiten. Hij was ook betrokken als mentor bij StartupBootcamp, een accelerator voor startups.


Marianne Deenik
Client Director, Bannerconnect

marianneMarianne is al sinds 2008 werkzaam in de digitale media industrie. Haar ruime ervaring en inzichten in de behoeften van klanten maken haar tot een perfecte Client Director. Bij Bannerconnect, dé programmatic marketing solutions specialist, is zij onder andere verantwoordelijk voor alle directe klanten. Marianne heeft vanuit haar brede rol een sterke focus op klanttevredenheid en business development. Geboren met een flinke dosis nieuwsgierigheid en voorliefde voor de mens, maakt dit haar tot een echte ‘connector’ en doet zij dan ook niets liever dan het samenbrengen van mensen om gezamenlijk een succes te maken van het beoogde (klant)doel.


Paul Appelhof
Head of Programmatic, Havas Media

paulPaul Appelhof is head of programmatic bij full service media bureau Havas Media. In die rol werkt hij met een team van specialisten vanuit een programmatic first visie aan alle campagnes op social media, mobile, display, digital audio en digital out of home voor onder andere Disney, Kia, Philips Lighting, Emirates, Jacobs Douwe Egberts en Hyundai.

Met een jarenlange ervaring in Rich Media en Mobile advertising heeft hij met internationale (app) uitgevers, digitale creatieve bureaus, adverteerders en ad tech bedrijven samen gewerkt aan innovatieve campagnes voor onder andere Samsung, de Nationale Postcode Loterij, Warner Brothers, Canon en Unilever.

Met een voorliefde voor nieuwe advertising mogelijkheden werkt hij in het snel ontwikkelende programmatic landschap met het scala aan creatieve en effectieve media toepassingen. Met zijn team werkt hij aan omnichannel strategieën en proposities om verschillende media typen met elkaar te combineren tot verfrissende uitkomsten.

Naast zijn werk is hij actief lid van de IAB taskforce Programmatic, muziek connaisseur en fervent audioboek liefhebber.


Carlos Florez Reyes
Head of Digital Strategy, Omnicom

carloshttps://www.linkedin.com/in/carlos-florez-14676233/


Jan Willen van Dijk
Sr. Product Manager Display Advertising, bol.com

janhttps://www.linkedin.com/in/janwillemvandijk1/